Vytvořte stylový design jídelny. Co vám pomůže se odlišit?

Jídelní prostor by měl evokovat stylovou čistotu a originalitu. Právě zde se nejvíce ukazuje, jak nám na bytovém designu skutečně záleží. Tvoříme totiž nejen praktickou, ale také stylovou záležitost, která bude plnit každodenní úkol. Jak se blýsknout? 

Nuda? Ani náhodou!

Styl jídelny by rozhodně neměl zapadnout v šedi. Pomůže vám k tomu celá řada prvků, jejichž vzájemnou kombinací docílíte jedinečného a osobitého vzhledu celku. Styl jídelny pak bude vyjadřovat nejen cit pro praktické zobrazení jídelního prostoru, ale také cit smysl pro detail. Jaké kousky nám pomohou?

Stůl, který jinde nenajdete

Pokus si přejete se skutečně odlišit, začněte stolem. Stolové podnože a stolové nohy totiž můžete získat v celé řadě provedení, které rozhodně nepatří mezi šeď. Majitelé netradičního prostoru tak budou denně konzumovat své pokrmy ve stylově čistém prostředí, které evokuje kreativitu.

Svítidlo vybírat s láskou

Další prvek, který je s jídelním prostorem neodmyslitelně spjatý, je svítidlo. Tento kousek se může stát solitérem, který lze označit za trendsettera. Prostě a jednoduše bude svítidlo to, kdo určuje, jaký styl se v dané místnosti bude nejlépe tvořit. Je libo vintage? Industrial? Modernu? Nebo snad skandinávský styl? svítidlo Je nutno vždy vybírat s otevřeným srdcem a láskou k danému prostoru.

Bytový textil, který jinde nehledejte

Přední bytoví designéři ví, že aby byl prostor originální, je vždy nutno se vydat mimo svou komfortní zónu. Proto se i vy můžete vydat do netradičních kombinací, které byste si v jiných případech báli dát dohromady. Je libo doladit celek ve zlatých odstínech, které použijete na závěsy, ubrus i polštářky? Můžete si pogratulovat, právě tvoříte luxusní prostor.

Jídelna rozhodně není fádní prostor, který by měl evokovat pocit ze školní jídelny. Naopak. Tvoříte místnost, kde se pohybuje majitel bytu. Osobitý. Originální. Jedinečný.