TOP nábytková dvířka: technologie, které jsou novinkou

Existují čtyři základní typy nábytkových dvířek. Tento typ bude určující pro celkový dojem a styl, který si přejete dvířky tvořit. Víte, jaký styl a povrchovou úpravu vybrat? Provedeme vás základními typy.

Stříkaná dvířka pro luxusní interiér

Prvním typem povrchové úpravy pro nábytková dvířka jsou dvířka stříkaná. S tímto materiálem si můžete být jisti, že bude docíleno maximálního lesku. Hledáte-li reprezentativní kus pro tvorbu kuchyně, zřejmě jste našli to pravé. Dokonalý vzhled oceníte nejen při tvorbě luxusních interiérů, ale také pro uspokojení potřeb skutečně vážených zákazníků. Samozřejmostí je fakt, že takto ošetřená dvířka jsou odolná vůči UV záření. Tyto kousky se budou skvěle vyjímat i tam, kde budete instalovat stoly a stolové podnože, které mají osobitý styl.

Patinovaná dvířka: Styl na dosah ruky

Stanete se tvůrci interiéru ve stylu provence nebo vintage? Výborně. Právě pro tyto potřeby jsou určena patinovaná dvířka. Nikdy nebylo jednodušší vytvořit rustikální styl za dostupnou cenu. V nabídce je až 88 druhů dvířek, jejichž teplotní odolnost je více než 100 stupňů Celsia. Vyberte si i vy ze základních sedmi odstínů pro zadní stranu dvířek. Stylová trefa, nemyslíte?

Fóliovaná dvířka

Další v pořadí jsou fóliovaná dvířka. Také u těchto výrobků se deklaruje jejich vysoká odolnost nejen vůči parám a teplotě, ale také jejich hygienická nezávadnost, odolnost a nulové sesychání materiálu. Navíc si můžete vybírat z celé řady úchytek, skelných výplní a dalších parametrů, které se budou hodit pro vámi tvořený interiér.

Akrylátová dvířka

Zde se opět nacházíme v té nejlepší společnosti. Akrylátová dvířka totiž nabízejí zrcadlovou plochu s vysokým stupněm lesku. O dokonalý vzhled bez spáry se stará technologie laserového olepení límce, která zaručuje profesionální vzhled každého kusu dvířek. Přejete si, aby se dvířka leskla jako zrcadlo? Tento prvek u vás nesmí chybět!

Už jste si vybrali to pravé pro svou práci?